KFC și Pizza Hut caută peste 450 de oameni pentru cele 10 restaurante care vor fi deschise în acest an

KFC și Pizza Hut caută peste 450 de oameni pentru cele 10 restaurante care vor fi deschise în acest an
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 10 mar 2016

Prezente în 23 de orașe din România, lanțurile KFC și Pizza Hut caută peste 450 de oameni pentru restaurantele care se vor deschide pe parcursul anului 2016. Atât KFC, cât și Pizza Hut urmează să deschidă fiecare câte 5 restaurante în București și în țară. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor transmise la solicitarea Profit.ro, investiția pentru un restaurant KFC de tip food court în mall-uri este de 350.000 euro și 700.000 euro într-un restaurant de tip Drive Thru.

Totodată, un restaurant Pizza Hut presupune o investiție de 420.000 de euro.

La KFC, cei interesați de un loc de muncă în cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job în bucătăria restaurantelor.

La Pizza Hut, locurile de muncă pentru care candidații își pot depune CV-uri sunt: ospătar, casier sau bucătar.

„Știm că este greu pentru tinerii fără experiență să își găsească un loc de muncă. De aceea, noi le oferim șansa de a lucra pentru un brand internațional alături de care au posibilitatea să-și dezvolte o carieră. Angajații KFC și Pizza Hut beneficiază de training-uri dedicate și au șansa de a avansa rapid în carieră, într-o echipă tânără, energică, pozitivă și ambițioasă. De asemenea, începând cu luna februarie, am crescut salariile angajaților cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele două rețele de restaurante sunt în continuă dezvoltare, astfel că avem disponibile locuri de muncă în foarte multe orașe din România. În această perioadă căutăm peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC și Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel național”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC și Pizza Hut România.

Angajații uită creșterea de salariu în două luni, dar pot fi mai motivați cu beneficii pe care să și le aleagă singuri CITEȘTE ȘI Angajații uită creșterea de salariu în două luni, dar pot fi mai motivați cu beneficii pe care să și le aleagă singuri

Cei interesați de un loc de muncă la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, vârsta minimă pentru angajare fiind de 16 ani. 

Pe lângă salariul de bază, angajații celor două lanțuri de restaurante primesc bonuri de masă și bonusuri trimestriale, în funcție de performanțe. De asemenea, se acordă creșteri salariale corelate cu vechimea acestora, iar programul este flexibil. Angajații pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

În acest an, în lunile martie și aprilie, lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orașe.

Rețelele de restaurante KFC și Pizza Hut au peste 3,200 de angajați la nivel național.

În România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, și numără 58 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează și două restaurante la Chișinău, Republica Moldova.

Pizza Hut, lanțul de restaurante cu un concept casual, operează pe piața românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locații din Calea Dorobanților, iar în prezent deține zece restaurante în București, două în Cluj și câte unul în Iași, Constanța, Ploiești, Timișoara, Brașov și Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
pizza hut
angajari