Magazinul online de produse naturiste, bio și organice Vegis.ro își ridică afacerile

Magazinul online de produse naturiste, bio și organice Vegis.ro își ridică afacerile

Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2019

Magazinul online de produse naturiste, bio și organice Vegis.ro a avut anul trecut afaceri de 2,6 milioane euro, înregistrând o creștere de 40% față de anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare investiție anul trecut a fost cea în noul depozit, de 1.000 metri pătrați, care permite extinderea portofoliului de produse și procesarea mai rapidă a comenzilor primite.

"Așa cum am anticipat la începutul anului 2018, piața produselor naturiste și bio și-a păstrat trendul ascendent și a înregistrat o creștere de circa 20% față de anul precedent. Ne-am îndeplinit obiectivul de a crește cu o rată superioară dezvoltării naturale a pieței și am atins o creștere de 40%”, spune Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro. 

O armă Beretta de ultimă generație ar putea fi produsă la Plopeni. Și fostul premier Năstase vorbea de Beretta CITEȘTE ȘI O armă Beretta de ultimă generație ar putea fi produsă la Plopeni. Și fostul premier Năstase vorbea de Beretta

Cele mai căutate categorii de produse rămân suplimentele naturale, alimentele și cosmeticele naturiste.

Topul județelor în care sunt plasate cele mai multe comenzi rămâne dominat de București (care reprezintă 38% din total), urmat de Cluj, Timiș, Iași și Brașov.

Valoarea coșului mediu de cumpărături s-a menținut la 150 lei, însă diversificarea produselor alese de către clienți semnalează o mai mare deschidere către testarea mai multor produse naturiste și a noutăților disponibile pe piața din România.

Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează produse naturiste, bio sau vegane.

viewscnt
Afla mai multe despre
vegis.ro
magazin online
produse bio