Retailerul spaniol de modă Desigual deschide în martie un magazin în Iulius Mall Timișoara

Retailerul spaniol de modă Desigual deschide în martie un magazin în Iulius Mall Timișoara
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 25 ian 2016

Brandul spaniol Desigual va deschide, la Iulius Mall Timișoara, în martie, primul său magazin din afara Capitalei și al patrulea din România, a anunțat centrul comercial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul din Iulius Mall va avea o suprafață de 119,86 metri pătrați.

Desigual va ajunge astfel la patru magazine în România.

Fondat în anul 1984, brandul Desigual este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu peste 600 de magazine și alte 11.000 multibrand. Colecțiile se remarcă prin designul colorat și unic, inspirate din cultura pop, dar și din tradiția artizanilor spanioli și din arta stradală.

Deschiderea vine și în contextul dezvoltării ansamblului urbanistic Openville, proiect de tip multifuncțional, care va completa oferta de retail a Iulius Mall Timișoara.

Lucrările la Openville au început în toamna anului trecut, prima fază de dezvoltare urmând a fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 (80.000 mp de birouri clasa A, 134.000 mp de retail și un parc de 55.000 mp).

Investiția, în valoare de peste 220 milioane de euro, va cuprinde: 131.000 mp de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, săli de evenimente, parc, patinoar și carusel pentru copii.

Grupul de companii Iulius deține o rețea națională de retail, care cuprinde patru shopping mall-uri sub brandul Iulius (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) și ansamblul urbanistic multifuncțional Palas Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
desigual
magazin
investiție