Vinul zilei: un Chardonnay argentinian remarcabil, cotat cu 96 puncte James Suckling și 92 puncte Wine Spectator

Vinul zilei: un Chardonnay argentinian remarcabil, cotat cu 96 puncte James Suckling și 92 puncte Wine Spectator
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 mai 2023

El Enemigo Chardonnay 2020 este un vin armonios, propus de crama Bodega Aleanna - El Enemigo. Fondată de către producătorul de vin Alejandro Vigil și istoricul Adrianna Catena, crama produce vinuri de calitate superioară, premiate și apreciate peste tot în lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Alejandro Vigil este producătorul șef de la Bodega Catena Zapata și fostul șef de la divizia de sol al Institutului de Vin Argentinian. Pe de altă parte, Adrianna Catena este fiica lui Nicolas Catena, cel care a pus vinurile argentiniene pe harta lumii.

El Enemigo Chardonnay 2020 este un vin remarcabil, cotat cu 96 puncte James Suckling și 92 puncte Wine Spectator. Un vin condimentat, ușor sărat, proaspăt și potrivit în numeroase ocazii, El Enemigo Chardonnay 2020 este realizat din strugurii podgoriilor de viță-de-vie din Valle de Uco, Argentina.

Vinul scoate în evidență o aciditate frumoasă și note subtile de stejar, dar și arome fructate de lămâie și mere. Degustați acest vin la 13 grade Celsius, alături de pui fript, somon, fructe de mare și preparate cu sosuri cremoase. 

Wine Spectator: “Vinul prezintă arome florale asemănătoare soiului Viognier, mai exact note de gardenie și caprifoi. Elegant și complex pe palat, vinul dezvăluie și tente de piersici și ananas, în vreme ce pe finalul prelung descoperim note minerale și de cimbru.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin