Vinul zilei: un cupaj roșu obținut din Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot care dezvăluie parfumuri fructate, gust destul de intens și taninuri frumos arcuite

Vinul zilei: un cupaj roșu obținut din Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot care dezvăluie parfumuri fructate, gust destul de intens și taninuri frumos arcuite
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 mar 2024

Château la Verrière Bordeaux Supérieur Roșu 2020, vinul zilei, este un cupaj roșu savuros, o alegere sigură care îți va încânta simțurile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În secolul 19, vițele-de-vie ale Chateau la Verriere au fost distruse de invazia de phylloxera și a fost nevoie de 30 de ani pentru ca domeniul să renască. În anii '60, Andre Bessette a restructurat crama, iar în 1999 în echipă i s-a alăturat Alain, fiul său, care lucrase timp de 10 ani la o proprietate din Bordeaux.

Împreună au oferit o nouă perspectivă cramei, domeniul fiind dezvoltat și modernizat. Astăzi, Chateau La Verriere include peste 75 de hectare de viță-de-vie și deține echipament modern, necesar pentru a produce vinuri de înaltă calitate.

Château La Verrière, Bordeaux Superieur 2020 este un cupaj roșu de Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvăluie arome de prune, fructe negre, mure, stejar, vanilie și ciocolată. Degustați acest vin la 18-20 de grade Celsius, alături de carne de vită, vânat, preparate din carne de pasăre.

Alin Ioniță: “Vinul de astăzi este un fel de alegere sigură. Una care implică risc minim, pentru că are, fără a exagera în nicio zonă, câte puțin din toate. Este pictat în rubiniu și emană parfumuri fructate, gust destul de intens și taninuri frumos arcuite. Intensitatea aromatică este satisfăcătoare, ce se potrivește bine cu alcoolul din dotare, lungime bună, și un stil autentic bordolez.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin