Vinul zilei: Un vin spumant cu arome fructate și florale de la o cramă de renume din Catalonia

Vinul zilei: Un vin spumant cu arome fructate și florale de la o cramă de renume din Catalonia
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 mar 2023

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Raventos I Blanc de la Finca 2019 a primit din partea lui Robert Parker 93 de puncte, fiind încadrat în “vinuri remarcabile”.

Raventós i Blanc este o cramă cu una dintre cele mai îndelungate tradiții viticole documentate din Spania, dar și din lume. Ferma în care vinurile sunt acum produse aparține familiei Raventós încă din 1497. Astăzi, Pepe Raventós, care reprezintă a 21-a generație a familiei, cultivă 44 de parcele folosind metode de cultivare a vinului biodinamice și se angajează să mențină moșia de viță-de-vie, lemn și lac ca entitate completă.  

Raventos I Blanc de la Finca 2019 provine, așadar, din Catalonia, Spania, al treilea cel mai mare producător de vin din lume, după Franța și Italia. Spumantul realizat din struguri proveniți din viile cele mai vechi ale familiei reflectă perfect îmbinarea dintre maturarea îndelungată pe drojdii, caracteristicile climatului mediteraneean și influențele marin-minerale ale solului. Aromele sale relevă note fructate și florale, însoțite de tente minerale frumos echilibrate. Serviți acest vin cu antreuri sau pește, la o temperatură de 8-10 grade Celsius.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin