Schimbare în conducerea UniCredit Leasing România. Daniela Bodîrcă, noul CEO, în locul lui Mircea Cotigă, care pleacă la CITR Group, ca senior partner asociat

Schimbare în conducerea UniCredit Leasing România. Daniela Bodîrcă, noul CEO, în locul lui Mircea Cotigă, care pleacă la CITR Group, ca senior partner asociat
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 nov 2018

Daniela Bodîrcă, în prezent Chief Risk Officer și Vicepreședinte executiv al UniCredit Bank, va prelua poziția de CEO al UniCredit Leasing începând cu 1 ianuarie 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul bancar, Daniela Bodîrcă face parte din echipa UniCredit Bank din 2008. În cei 10 ani de activitate ca Chief Risk Officer și membru în Directoratul UniCredit Bank, a coordonat Divizia de Administrare a Riscurilor și procesul de implementare a strategiei și politicilor de risc în rândul entităților grupului prezente în România.

Fondul GapMinder investește în FintechOS, start-up care dezvoltă soluții AI pentru industria de servicii financiare CITEȘTE ȘI Fondul GapMinder investește în FintechOS, start-up care dezvoltă soluții AI pentru industria de servicii financiare

Mircea Cotigă, actualul CEO al UniCredit Leasing România, își va încheia mandatul la 31 decembrie 2018. După aproape zece ani de activitate în cadrul UniCredit, Mircea a decis să își continue cariera în afara grupului. El se va alătura  echipei CITR Group în calitate de Senior Partner Asociat de la 1 ianuarie 2019. Va coordona o echipă mixtă, care va gestiona proiecte complexe de insolvență și investiții, implicându-se în activitatea diviziilor CITR Group. „Vine o vreme când îți dorești să schimbi traseul profesional, să respiri un aer nou. Mă bucur să fac acest pas spre o companie care îmi place și alături de oameni care mă inspiră și pe care îi apreciez atât personal, cât și profesional. Banking-ul va rămâne pentru  mine o perioadă importantă, care mi-a încununat cariera profesională și pe baza căreia voi construi mai departe. Sunt încântat să mă alătur CITR Group, cu care am colaborat atâția ani și am realizat proiecte de succes împreună. Este o companie în ale cărei viziune și valori mă regăsesc pe deplin și pe care le împărtășesc”, a declarat Cotigă.

 

Rolul de Chief Risk Officer în cadrul UniCredit Bank va fi preluat de Andrei Bratu. Pe parcursul carierei sale în UniCredit Bank, Andrei Bratu a ocupat diverse roluri de conducere în Divizia Corporate & Investment Banking, pe segmentul de produse și management al clienților, precum și în Divizia de Administrare a Riscurilor.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate și de Investiții, care oferă o rețea unică vest-, central- și est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management și UniCredit Services.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit leasing
daniela bodirca