Hello Holidays va duce 2.000 de turiști cu autocarul în Halkidiki: Pentru noi, este cel mai bine vândut produs din Grecia

Hello Holidays va duce 2.000 de turiști cu autocarul în Halkidiki: Pentru noi, este cel mai bine vândut produs din Grecia
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 8 iun 2023

Agenția de turism Hello Holidays a crescut, în acest sezon, numărul curselor de autocar pentru vacanțele rezervate în Halkidiki, astfel că de cele mai multe ori plecările săptămânale vor avea loc cu două autocare, în loc de unul, ca anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În cele mai multe săptămâni vor fi 2 autocare, așa că luând în calcul cele 4 luni de operare, cu 20 de rotații și o medie de 100 de persoane pe cele două curse ar rezulta circa 2.000 de turiști, în întreg sezonul. La aceștia se adaugă cei care vin cu transport propriu, 50-60% în plus față de cei care optează pentru autocar”, spune Cosmin Vasile, managerul departamentului Circuite al Hello Holidays.

În sezonul 2023, Hello Holidays operează săptămânal un charter autocar București - Halkidiki (Kassandra + Sithonia), în perioada 12 mai – 29 septembrie.

Pentru cazare, agenția propune peste 130 de variante, de la studiouri la hoteluri de 5 stele.

DOCUMENT Pentru a opri greva din educație, Guvernul va adopta un memorandum privind majorarea salariului profesorilor debutanți CITEȘTE ȘI DOCUMENT Pentru a opri greva din educație, Guvernul va adopta un memorandum privind majorarea salariului profesorilor debutanți

Prețurile pachetelor de vacanță, de șapte nopți, cu transport autocar, pornesc de la 156 de euro / persoană.

Vasile spune că turiștii care merg cu autocarul optează în general pentru studiouri de 3 stele, în timp ce unitățile de 4 și 5 stele sunt preferate de cei care vin cu transport propriu.

“Regiunea în sine este destinată familiilor cu copii, care vor relaxare, plajă și au la dispoziție și câteva variante de petrecere a timpului liber relativ în zonă, cum ar fi croazierele. Sunt și turiști care nu vin neapărat la 7 nopți și pot îmbina un pachet în Halkidiki cu alte cazări pe traseu sau cu un mini circuit Salonic”, mai spune Cosmin Vasile, menționând că această destinație reprezintă cel mai bine vândut produs din oferta agenției în Grecia.

Grecia este destinația cu care Hello Holidays și-a început activitatea, în urmă cu 16 ani. Agenția fondată de Mădălina Balaiban - CEO-ul companiei - organizează acum circuite în România și alte 40 de țări din Europa și Asia și sejururi în destinații precum Grecia, Turcia, Egipt și Dubai.

Hello Holidays a încheiat anul trecut cu un volum de vânzări de 9,8 milioane de euro, 2022 fiind cel mai bun an de la declanșarea pandemiei COVID. La finele anului trecut, compania a deschis o agenție la Sibiu, aceasta adăugându-se celor două unități operaționale în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
halkidiki turism