Hilton deschide primul hotel Curio Collection din România

Hilton deschide primul hotel Curio Collection din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2024

În urma unui acord de franciză între Hilton și proprietarul Liviu Peter, investitor local cu afaceri în domeniul imobiliar și hotelier, Hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, va fi deschis în această vară în orașul Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Hotelul Tresor Le Palais a fost deschis în urmă cu 20 de ani.

EXCLUSIV FOTO Ovidiu Budeanu începe extinderea Arena Mall Bacău. Lansează și construcția hotelului Mercure și a primelor apartamente. Concurență dinspre un teren cumpărat de la Dedeman CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Ovidiu Budeanu începe extinderea Arena Mall Bacău. Lansează și construcția hotelului Mercure și a primelor apartamente. Concurență dinspre un teren cumpărat de la Dedeman

Cu 31 de camere și facilități pentru conferințe și săli de ballroom cu o capacitate de până la 750 de persoane, hotelul Tresor le Palais se va alătura astfel celor 40 de hoteluri din întreaga Europă care operează sub marca Curio Collection by Hilton.

"Curio Collection by Hilton este unul dintre brandurile noastre cu cea mai rapidă creștere în Europa, cu aproape 70 de proprietăți în curs de comercializare sau în curs de dezvoltare în întreaga regiune", a declarat Malgorzata Morek, Senior Director Development, Central and Eastern Europe, Hilton. 

Hilton are un portofoliu de 22 de mărci de clasă mondială, care cuprinde peste 7.500 de proprietăți și aproape 1,2 milioane de camere, în 126 de țări și teritorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
curio collection
hillton
timisoara