Ludovic Orban: 83 la sută dintre români vor să își petreacă concediul în România

Ludovic Orban: 83 la sută dintre români vor să își petreacă concediul în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2020

Premierul Ludovic Orban spune că, potrivit unui sondaj de opinie, 83 la sută dintre români au declarat că vor să își petreacă concediile în țară, însă, cu toate acestea ”avem deficit pe turism”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Avem deficit pe turism. Banii cheltuiți de români care pleacă în vacanțe în afara țării sunt mai mulți decât banii care intră în România, aduși de turiștii din România. (...) Avem o țară superbă, cu foarte multe atracții. Am făcut sondaj și pentru prima dată avem procent mare de români, 83% vor să își petreacă concediul în România sau cel puțin așa declară. Îndemnul meu este să mergeți și anul acesta și anul viitor în concediu în România. Sunt atâtea locuri superbe care merită văzute”, a declarat Orban la B1 TV, joi seara.

FOTO Aeroportul Henri Coandă- Otopeni atrage un nou hotelier. Accor vine după Apex și deschide un hotel Ibis lângă terminal CITEȘTE ȘI FOTO Aeroportul Henri Coandă- Otopeni atrage un nou hotelier. Accor vine după Apex și deschide un hotel Ibis lângă terminal

Premierul a adăugat că a fost prelungită valabilitatea voucherelor de vacanță care pot fi folosite pentru turismul autohton, scrie News.ro.

Orban a vorbit și despre ospitalitatea românilor, care ar putea deveni un brand de țară.

”Românii, în sine, sunt foarte ospitalieri, sunt un popor prietenos. Această ospitalitate poate fi un brand al nostru”, a mai declarat Orban.

viewscnt
Afla mai multe despre
ludovic orban
concedii
romania