Directorul Bursei de la Varșovia a fost concediat

Directorul Bursei de la Varșovia a fost concediat
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2024

Acționarii Bursei de la Varșovia au decis concedierea directorului general Marek Dietl și numirea lui Tomasz Bardzilowski în locul acestuia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Tomasz Bardzilowski conducea firma financiară poloneză Ipopema Securities și era consilier al Consiliului de Administrație al firmei, arată Agerpres.

„Google-ul Rusiei” este preluat din mâinile occidentalilor de investitori ruși: Discount obligatoriu de cel puțin 50% față de valoarea corectă CITEȘTE ȘI „Google-ul Rusiei” este preluat din mâinile occidentalilor de investitori ruși: Discount obligatoriu de cel puțin 50% față de valoarea corectă

Concedierea lui Dietl, care conducea de la finalul lui 2017 Bursa de la Varșovia, vine după ce noul Guvern s-a angajat să înlăture din companiile de stat persoanele considerate a fi fost nominalizate politic de fostul partid de guvernământ.

De asemenea, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a votat pentru modificarea componenței Consiliului de Supervizare, unde au fost numiți, printre alții, candidații Trezoreriei: Piotr Prazmo, Jerzy Kalinowski, Iwona Sroka, Katarzyna Szwarc și Pawel Hominski.

Moscoviții au tras o sperietură zdravănă, sistemul de plată în transportul public s-a prăbușit CITEȘTE ȘI Moscoviții au tras o sperietură zdravănă, sistemul de plată în transportul public s-a prăbușit

Conform reglementărilor, schimbările în Consiliul de Administrație trebuie aprobate de Autoritatea de Supervizare Financiară din Polonia (KNF), pentru a intra în vigoare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
bursa