FOTO Fostele restaurante McDonald's din Belarus vor fi redenumite Mak.by

FOTO Fostele restaurante McDonald's din Belarus vor fi redenumite Mak.by
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2023

Restaurantele care funcționau anterior sub brandul McDonald's în Belarus vor fi redenumite Mak.by, a anunțat compania locală, păstrând accesul la rețete, potrivit Sky News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restaurantele McDonald's din Belarus, toate cele 25 de restaurante care au fost operate de către deținătorul local al licenței KSB Victory Restaurants, urmau să fie redenumite Vkusno & tochka, succesorul restaurantelor McDonald's din Rusia - dar se pare că această afacere a eșuat, scrie Hotnews.ro.

TABEL Ieftinire considerabilă a motorinei, care a coborât sub 7 lei, cel mai redus nivel de la declanșarea războiului din Ucraina CITEȘTE ȘI TABEL Ieftinire considerabilă a motorinei, care a coborât sub 7 lei, cel mai redus nivel de la declanșarea războiului din Ucraina

Vkusno & tochka a refuzat să comenteze, în timp ce KSB și McDonald's nu au răspuns imediat la întrebări.

McDonald's a declarat în noiembrie că nu mai este posibil ca licențiatul său să continue să opereze în Belarus, din cauza unor probleme extinse de aprovizionare locală.

„Ca urmare, franceza va înceta să mai opereze ca McDonald's și nu va mai purta numele McDonald's și nu va mai servi meniul nostru", a declarat McDonald's la acea vreme.

Lanțul de fast-food a fost unul dintre primele branduri occidentale care a organizat o ieșire completă din Rusia, când a vândut unui investitor local, Alexander Govor, în luna mai a anului trecut. 

FOTO Fostele restaurante McDonald's din Belarus vor fi redenumite Mak.by

viewscnt
Afla mai multe despre
mak.by
belarus
mcdonald's