Restricțiile din Grecia - prelungite

Restricțiile din Grecia -  prelungite
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2021

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul grec a prelungit până pe 8 martie lockdownul în vigoare în Atena și în mai multe regiuni din țară, retatele de infectare cu coronavirus rămân ridicate, scrie AFP.

"Epidemiologii noștri au considerat necesară extinderea măsurilor", a declarat vice-ministrul Protecției civile Nikos Hardalias, la un an de la apariția primului caz de Covid-19 în Grecia, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

"Un an mai târziu, încă ducem lupta (...) Nu vom da înapoi", a adăugat responsabilul vizibil emoționat în timpul unei conferințe de presă. "Datorită vaccinurilor, libertatea nu este prea departe", a precizat el.

Potrivit epidemiologistului Gikas Magiorkinis, membru în comitetul pentru coronavirus al Ministerului Sănătății, internările la terapie intensivă au crescut cu 12% săptămâna aceasta.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Grecia este supusă unuei izolări stricte de la începutul lui noiembrie. Unele măsuri au fost relaxate puțin înainte de Crăciun, dar restricțiile au fost impuse din nou în februarie, într-o manieră inegală, conform cu gravitatea pandemiei din regiuni.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Pandemia a provocat 6.400 de morți în țara unde au fost recenzate 188.000 de cazuri. Mai mult de 826.000 de persoane au fost deja vaccinate, la o populație de 10,7 milioane.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
restrictii