Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid

Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid

Foto: fcrapid1923.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2024

Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, a efectuat o nouă majorare de capital la clubul de fotbal Rapid București, în sumă de 15 milioane lei în numerar și prin conversia unei creanțe de 10 milioane lei, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma operațiunii, capital social subscris de acționari a urcat la 75 milioane lei, din care 67,5 milioane lei deja vărsat, urmând ca restul să intre în cont până la 31 martie.

Țiriac: Nu investesc în fotbal, dar aș investi cu Mircea Lucescu într-un centru. Proiect major în Otopeni CITEȘTE ȘI Țiriac: Nu investesc în fotbal, dar aș investi cu Mircea Lucescu într-un centru. Proiect major în Otopeni

Dan Șucu a devenit acționar majoritar al FC Rapid București în vara anului trecut, în urma unei majorări de capital cu încă 24 de milioane lei.

La acest moment are 80% din acțiuni, conform datelor analizate de Profit.ro.

„Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.

EXCLUSIV Fotbalistul Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, intră pe piața imobiliară lângă corporații, pe un teren de la Becali CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fotbalistul Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, intră pe piața imobiliară lângă corporații, pe un teren de la Becali

Înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult. În acest fel, viteza cu care avansează clubul va fi cea care primează.

În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le așteptăm sunt și vor fi la dispoziția clubului”, spunea atunci Șucu.

În luna mai a anului 2022, Șucu a devenit acționar, atunci cu o participație de 50% din acțiunile clubului, celelalte 50% fiind deținute de Victor Angelescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan șucu
rapid bucurești