Dan Șucu devine acționar majoritar al FC Rapid București

Dan Șucu devine acționar majoritar al FC Rapid București

Foto: fcrapid1923.ro

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 iun 2023

Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, devine acționar majoritar al FC Rapid București, în urma unei majorări de capital cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social a clubului de fotbal este de 50 de milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VEZI AICI ȘI Șucu, decizie la Rapid - Lansează propria marcă de bere. Ce nume a ales

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%.

„Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.

EXCLUSIV Fotbalistul Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, intră pe piața imobiliară lângă corporații, pe un teren de la Becali CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fotbalistul Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, intră pe piața imobiliară lângă corporații, pe un teren de la Becali

Înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult. În acest fel, viteza cu care avansează clubul va fi cea care primează.

În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le așteptăm sunt și vor fi la dispoziția clubului”, spune Șucu.

În luna mai a anului trecut, Șucu a devenit acționar, atunci cu o participație de 50% din acțiunile clubului, celelalte 50% fiind deținute de Victor Angelescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan șucu
rapid bucurești