Apple Arcade se va lansa pe 19 septembrie

Apple Arcade se va lansa pe 19 septembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 sep 2019

Noul serviciu de gaming pe bază de abonament al celor de la Apple va costa 4.99 dolari pe lună și va include o primă lună gratuită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a prezentat noi informații despre viitorul său “Netflix pentru jocuri”. Apple Arcade va fi disponibil din 19 septembrie și va oferi acces la peste 100 de jocuri.

Unele din jocurile disponibile pe Apple Arcade vor fi exclusive, neputând fi găsite nicăieri altundeva. În schimb, acestea vor putea fi jucate pe oricare din platformele Apple (iPhone, iPad, Mac și Apple TV).

VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele

Noul serviciu va avea o secțiune specială în App Store, iar conținutul de aici va fi ales și organizat de o echipă de editori ai companiei. Secțiunea va conține inclusiv ghiduri și trailere video.

Apple a anunțat două noi jocuri care vor fi incluse în acest serviciu: Frogger și Shinsekai: Into the Depths. Acestea se vor alătura titlurilor anunțate anterior, printre care Repair, Where Cards Fall, The Pathless, Sayonara Wild Hearts, Fantasian, Sonic Racing și Little Orpheus.

Cei care aleg să se aboneze la Apple Arcade vor avea acces gratuit în prima lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
arcade
jocuri