O nouă versiune de Windows va fi prezentată în luna iunie

O nouă versiune de Windows va fi prezentată în luna iunie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iun 2021

În ultima săptămână a lunii iunie, Microsoft va prezenta primele informații legate de o nouă versiune de Windows, care promite schimbări semnificative.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a trimis presei invitații la un eveniment, care va avea loc pe 24 iunie și în cadrul căruia va prezenta noutățile principale ale viitoarei versiuni a sistemului său de operare.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Evenimentul și subiectul acestuia sunt importante pentru gigantul american, drept dovadă stând prezența atât a șefului de produs, Panos Panay, cât și a CEO-ului Satya Nadella.

Detaliile concrete vor fi anunțate în cadrul evenimentului. Tot ce se știe în acest moment este că va fi vorba de un update important, care va aduce noutăți majore. Printre acestea se vor număra inclusiv îmbunătățiri la nivelul interfeței grafice.

De altfel, imaginea care însoțește invitația de presă pare să sugereze că sistemul de operare va primi și un nou logo, ușor modificat față de cel actual.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Prezentarea unei noi versiuni de Windows va avea loc nu la mult timp după ce Microsoft a renunțat să mai dezvolte Windows 10X, sistemul de operare care se dorea un răspuns la Chrome OS.

Compania americană a spus că resursele folosite până acum la dezvoltarea lui Windows 10X vor fi redirecționate către sistemul standard de operare, care va beneficia și de unele din funcțiile care erau dezvoltate pentru Windows 10X.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows