Codurile sursă ale mai multor produse Electronic Arts au fost furate de hackeri

Codurile sursă ale mai multor produse Electronic Arts au fost furate de hackeri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iun 2021

Hackerii au pătruns în sistemele Electronic Arts și au furat codurile sursă ale mai multor produse, inclusiv al jocului FIFA 21 și al motorului grafic Frostbite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Electronic Arts a recunoscut că a căzut victimă hackerilor, după ce aceștia au anunțat pe un forum că au intrat în posesia unei mari cantități de date, care include codul sursă al mai multor produse digitale din proprietate publisherului american.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Hakerii au scris că au intrat în rețeaua Electronic Arts și au capacitate completă de a exploata orice serviciu EA și de a accesa orice este disponibil în cadrul rețelei interne a companiei. Hakerii au postat și capturi de ecran care să dovedească accesul în rețeaua EA.

Aceiași hackeri au pretins că au intrat în posesia a nu mai puțin de 780GB de date, proprietate a Electronic Arts. Codul sursă al motorului grafic Frostbite (folosit de mai multe jocuri ale companiei, inclusiv Battlefield) și al jocului FIFA 21 se află printre produsele accesate și copiate de hackeri.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Electronic Arts, care nu a anunțat anterior vreun incident de securitate, a trebuit să recunoască faptul că hackerii au pătruns în rețeaua internă și au copiat, într-adevăr, produsele despre care au scris pe forum.

Compania americană spune, însă, că nu crede că datele personale ale utilizatorilor au fost accesate, nedescoperind dovezi în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
electronic arts
fifa
frostbite
hackeri