Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2021

Gigantul american a trimis invitațiile de presă pentru eveniment în care cadrul căruia, alături de alte produse, vor fi prezentate noile iPhone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va organiza tradiționalul eveniment de toamnă pe 14 septembrie, conform invitațiilor trimise presei.

Sub titulatura “California streaming”, evenimentul va avea loc, la fel ca în ultimii ani, la noul sediu al companiei, Apple Park.

Ericsson estimează că numărul global de abonamente 5G ajuns la 380 de milioane în al doilea trimestru CITEȘTE ȘI Ericsson estimează că numărul global de abonamente 5G ajuns la 380 de milioane în al doilea trimestru

Vedeta evenimentului este așteptată să fie o nouă serie de iPhone, care se va numi, probabil iPhone 13. Aceasta va reprezenta un upgrade minor comparativ cu iPhone 12, păstrând același design și multe din caracteristicile tehnice.

Printre noutăți, pe lângă un nou chipset, iPhone 13 ar putea avea un breton mai mic și o rată mai mare de împrospătare a ecranului. Cele mai importante upgrade-uri, însă, vor veni, cu siguranță, pe partea foto.

La același eveniment, va fi prezentat Apple Watch Series 7. Acesta va veni cu un nou design, care, din informațiile de până acum, creează probleme Apple în ceea ce privește producția. Astfel, este posibil ca intrarea pe piață a acestuia să întârzie și ca stocurile să fie limitate la început.

Ca de obicei, Apple va lansa și noi versiuni ale sistemelor sale de operare, printre care se vor numără iOS 15 și iPadOS 15.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
watch
ios
ipados