Amazon lansează trei noi Kindle-uri

Amazon lansează trei noi Kindle-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2021

Celebra serie de ebook readere Kindle Paperwhite primește trei noi membrii, dintre care unul este optimizat pentru cei mici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon a anunțat trei noi modele de Kindle - Kindle Paperwhite (a cincea generație), Kindle Paperwhite Signature Edition și Kindle Paperwhite Kids.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Modelul standard, Kindle Paperwhite, trece la un ecran mai mare, de 6,8 inch, însă păstrează același 300ppi, care face ecranul să reproducă foarte bine hârtia fizică și să fie ușor de citit inclusiv în lumină puternică.

Amazon spune că ecranul este cu 10% mai luminos acum și că întoarcerea paginilor se face cu 20% mai repede. Există și un mod întunecat, cu text alb pe fundal negru, iar dispozitivul are certificare IPX8, pentru rezistență la apă.

O altă noutate vine din faptul că noul Kindle poate fi configurat, de la distanță, prin intermediul aplicațiilor Kindle mobile pentru iOS și Android.

Twitter va plăti peste 800 de milioane de dolari într-un proces cu proprii acționari. Compania ar fi încercat să inducă în eroare investitorii, cu estimări nerealiste CITEȘTE ȘI Twitter va plăti peste 800 de milioane de dolari într-un proces cu proprii acționari. Compania ar fi încercat să inducă în eroare investitorii, cu estimări nerealiste

Nou în seria Kindle Paperwhite este modelul Signature Edition, care aduce o serie de funcții suplimentare față de modelul standard. Printre altele, SE se poate încărca wireless, fiind primul Kindle cu această funcție, iar luminozitatea ecranului se reglează automat, în funcție de condițiile de iluminare externe.

Versiunea pentru copii are aceleași caracteristici ca celelalte două modele, însă vine cu o serie de funcții și optimizări speciale pentru cei mici. Aceasta oferă suport pentru audiobook-uri și căști pe Bluetooth, nu are conexiune la internet (pentru a-i împiedica pe cei mici să facă achiziții online) și există o serie de funcții care-i ajută pe cei mici să învețe să citească (mai repede), cel puțin în limba engleză.

Toate cele trei modele oferă o autonomie de până la 10 săptămâni, promite Amazon, fiind acum alimentate pe USB-C.

Kindle Paperwhite are 8GB spațiu de stocare și costă 140 de dolari, Signature Edition costă 190 de dolari și dispune de o capacitate de 32GB, iar Kindle Paperwhite Kids costă 160 de dolari. Toate cele trei modele vor fi livrate din 27 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
kindle