Samsung va organiza un eveniment în aceeași săptămână cu Apple și Google

Samsung va organiza un eveniment în aceeași săptămână cu Apple și Google
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 oct 2021

Producătorul coreean, Samsung, a anunțat ceea ce probabil va fi al doilea și ultimul eveniment din acest an organizat sub titulatura Unpacked.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 20 octombrie, începând cu 17, ora României, Samsung va începe să transmită online un eveniment pe care-l intitulează Unpacked 2.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Unpacked 2 pare să sugereze că evenimentul va aduce noutăți legate de smartphone-urile companiei, însă nu despre modele complet noi, ci iterații ale unora existente.

Invitația de presă face trimitere la opțiuni de personalizare a dispozitivelor Galaxy. Samsung spune că viața oamenilor este unică și că tehnologia pe care o folosesc ar trebui să le reflecte individualitatea.

Dincolo de aceste mici indicii, conținutul evenimentului rămâne un mister. Lipsa zvonurile pare să indice că nu vor fi anunțuri foarte importante pentru producătorul coreean.

Dacă era ceva foarte important, Samsung nu punea evenimentul pe 20 octombrie, la două zile după evenimentul MacBook organiza de Apple și la doar o zi după ce Google va fi prezentat Pixel 6.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy