Sony lansează un nou pachet de abonament pentru PlayStation

Sony lansează un nou pachet de abonament pentru PlayStation
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 mar 2022

Vechile abonamente PlayStation Plus și PlayStation Now sunt acum combinate în trei noi subscripții promovate sub un singur brand, PlayStation Plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sony anunță o reorganizare a abonamentelor disponibile pentru utilizatorii consolelor sale de jocuri. Vor exista trei abonamente, numite PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra și PlayStation Plus Premium.

PlayStation Plus Essential va costa 10 dolari pe lună și va include suport multiplayer, două jocuri ce pot fi descărcate, spațiu cloud pentru salvări și diverse oferte.

Apple reduce producția de iPhone SE CITEȘTE ȘI Apple reduce producția de iPhone SE

PlayStation Plus Extra, pentru 15 dolari pe lună, oferă tot ce există în pachetul anterior, plus acces la un catalog de până la 400 de jocuri pentru PS4 și PS5.

În plus față de celelalte două abonament, PlayStation Plus Premium, care va costa 18 dolari pe lună, aduce acces prin streaming la 350 de jocuri pentru PS3 și promisiunea unor jocuri pentru PS2 și PSP.

Noile abonamente vor fi lansate în luna iunie în Asia, urmând ca ulterior să ajungă și în restul lumii.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation