VIDEO Pixel 6A va avea chipset Tensor și va costa 450 de dolari

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mai 2022

Google a profitat de evenimentul Google I/O pentru a prezenta smartphone-ul Pixel 6A, însă, acesta încă nu este gata și vor mai trece peste două luni până va intra pe piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Principalul câștig al noii versiunii de gamă medie din seria Pixel este trecerea la chipset-ul cu abilități de AI Tensor, pe care Google l-a folosit anul trecut pentru prima oară pe un smartphone.

Noul device folosește vechiul design al seriei. Sub ecranul de OLED de 6,1 inch, cu doar 60HZ rată de împrospătare, este plasat un cititor de amprente.

VIDEO Sony a prezentat Xperia 1 IV, un smartphone cu zoom continuu CITEȘTE ȘI VIDEO Sony a prezentat Xperia 1 IV, un smartphone cu zoom continuu

Există două camere foto pe spatele telefonului, ambele cu 12MP, care nu par să difere cu nimic față de cele folosite anul trecut pe Pixel 5A. Acestora li se adaugă o cameră frontală de numai 8MP.

În ciuda faptului că vine cu o baterie de 4,400mAh, mai mică decât cea de pe versiunea anterioară, Google pretinde că autonomia poate ajunge și la trei zile cu modul de economisire a energiei Extreme Battery Saver.

Pixel 6A va fi vândut într-o singură versiune, cu 128GB tocare și 6GB RAM, care va costa 450 de dolari. Lansarea pe piață va avea loc tocmai pe 28 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
pixel 6a
smartphone
tensor
google