Twitter testează postările cu doi autori

Twitter testează postările cu doi autori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iul 2022

Două conturi diferite pot colabora pentru compunerea aceleiași postări, în cadrul celui mai recent test derulat de Twitter și inspirat, de data aceasta, de la Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Twitter a confirmat că testează o funcție pe care o numește CoTweets și care permite colaborarea pentru compunerea unei postări de către două conturi. Această funcție este disponibilă, în cadrul testului, pentru un număr limitat de utilizatori și pentru o perioadă limitată de timp.

Aceste postări vor avea un autor principal, care va putea invita alt utilizator să participe la compunere. Invitația va fi trimisă printr-un mesaj direct, iar la final postul va afișa numele ambilor autori.

Apple anunță un mod de securitate special pentru victimele atacurilor cu spyware CITEȘTE ȘI Apple anunță un mod de securitate special pentru victimele atacurilor cu spyware

În principiu, postările cu doi autori își vor găsi utilizarea în cazuri specifice, precum în jurnalism, acolo unde, teoretic, doi reporteri pot contribui cu informații la crearea unui șir de postări pe același subiect.

Însă, Twitter este mai degrabă interesat în potențialul comercial pe care această facilitate îl poate vedea. Pe Instagram, unde această facilitate există de mai multă vreme, brandurile o folosesc pentru a promova produse și servicii rezultate din colaborării.

Încercând să-l liniștească pe Elon Musk, Twitter a anunțat că numărul conturilor spam reprezintă sub 5% și că elimină în fiecare zi peste un milion de astfel de conturi. Problema este că cifrele oferite de Twitter nu pot fi verificate extern.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
colaborare
spam