Grupul Ameropa, prezent și în România, își instalează un nou CEO

Grupul Ameropa, prezent și în România, își instalează un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2019

William Dujardin este noul CEO al grupului Ameropa, ce are ca principală activitate comercializarea cerealelor și fertilizatorilor chimici.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Grupul este prezent și în România cu Azomureș, Ameropa Grains, Ameropa Romania Services S.R.L. și Chimpex SA.

România, a opta putere agricolă a Uniunii Europene în 2018 CITEȘTE ȘI România, a opta putere agricolă a Uniunii Europene în 2018

Până în luna iunie 2019, poziția de CEO a fost ocupată de Vicepreședintele Consiliului de Administrație și fost director executiv al Azomureș SA, Jan Kadanik.

Dujardin vine din compania Bunge, lider în sectorul agri-business și alimentar, unde din ianuarie 2018, a ocupat pozitia de Vicepreședinte al Europei Centrale și de Nord. 

William Dujardin (45 de ani) are un master (DESS) în afaceri internaționale de la Université Paris-Dauphine și un MBA de la INSEAD. După absolvire, a lucrat timp de șapte ani la Louis Dreyfus Company ca analist de cercetare și comerciant de cereale. În 2005, s-a alăturat echipei Bunge unde a ocupat diverse funcții de conducere cu o responsabilitate crescândă, inclusiv Director Finanțe și Dezvoltare Strategică, Director General America Latină și Vicepreședinte Food & Ingredients Europe. Din ianuarie 2018, a fost vicepreședinte al Europei Centrale și de Nord a companiei lider în sectorul agri-business și alimentar.

Fondată în 1948, Ameropa din Binningen, lângă Basel, este o companie elvețiană de comerț și producție privată pentru cereale și îngrășăminte.

viewscnt
Afla mai multe despre
william dujardin
ameropa