FlixBus continuă expansiunea și se extinde în Brazilia

FlixBus continuă expansiunea și se extinde în Brazilia
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2021

Furnizorul de servicii de mobilitate FlixBus își continuă expansiunea globală și intră pe piața din Brazilia, cu primele conexiuni programate pentru finalul anului 2021. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În Brazilia, autocarul este cel mai folosit mijloc de transport, cu aproximativ 60% din populație apelând la acesta pentru călătoriile pe distanțe lungi.

Traficul pe Aeroportul din Iași a ajuns la 60% din cel înregistrat înaintea pandemiei. Negocieri cu noi companii aeriene CITEȘTE ȘI Traficul pe Aeroportul din Iași a ajuns la 60% din cel înregistrat înaintea pandemiei. Negocieri cu noi companii aeriene

Compania și-a propus mai întâi să conecteze orașe importante precum Rio de Janeiro și Sao Paulo, urmând apoi să se extindă și să dezvolte o rețea la nivel național.

În România, FlixBus a anunțat recent curse cu autocarul spre câteva dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe litoralul Bulgariei, precum Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena și Kavarna. În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România spre peste 100 de destinații din 14 țări din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
brazilia