FOTO Umbrărescu preia contractul reziliat cu o firmă italiană și aduce peste 300 muncitori

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2024

Peste 320 de muncitori au fost chemați pe șantierul centurii de ocolire Timișoara Sud. Activitatea a început să fie din ce în ce mai intensă. La partea de drum se lucrează 24 de ore din 24, în două schimburi, iar la partea de structuri se lucrează cât timp permite lumina naturală, transmit autoritățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

În vară a fost anunțat câștigătorul licitației pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Timișoara Sud, aflată atunci la un stadiu fizic al lucrărilor de peste 58% - asocierea SA&PE Construct SRL (lider de asociere) - Spedition UMB - Tehnostrade SRL.

VIDEO&FOTO Start la două noi drumuri de mare viteză în România. Umbrărescu angajează mineri! Grindeanu, anterior: Un proiect care a scos peri albi CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Start la două noi drumuri de mare viteză în România. Umbrărescu angajează mineri! Grindeanu, anterior: Un proiect care a scos peri albi

"A fost desemnat astăzi câștigătorul licitației pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Timișoara Sud! După semnarea contractului, constructorul român va avea la dispoziție 383,84 milioane de lei și 12 luni pentru finalizarea lucrărilor", a anunțat atunci ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

FOTO Pasajul Berceni ar putea fi deschis circulației în această lună. Cum avansează lucrările CITEȘTE ȘI FOTO Pasajul Berceni ar putea fi deschis circulației în această lună. Cum avansează lucrările

În decembrie 2022, la momentul rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, stadiul fizic al lucrărilor era de 58,26%, a precizat ministrul.

Atunci, argumentând prin "slaba mobilizare și incapacitatea financiară a constructorului italian Tirrena Scavi de a continua proiectele pe care le derulează", managementul CNAIR anunța că a decis să rezilieze contractele încheiate cu acest antreprenor.

FOTO Umbrărescu preia contractul reziliat cu o firmă italiană și aduce peste 300 muncitori

viewscnt
Afla mai multe despre
timișoara sud
grindeanu