Parteneriat Eldrive România – MOON Power în valoare de 5 milioane euro

Parteneriat Eldrive România – MOON Power în valoare de 5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2024

Operatorul de stații de încărcare pentru mașini electrice Eldrive România a comandat peste 300 de stații MOON Power de la importatorul Porsche România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eldrive România și MOON Power, parte a Porsche România – importatorul general al unor mărci precum Volkswagen, Audi, Skoda, Seat sau Cupra, își întăresc parteneriatul început în 2023.

HARTĂ CNIR preia mai multe proiecte de infrastructură de la CNAIR CITEȘTE ȘI HARTĂ CNIR preia mai multe proiecte de infrastructură de la CNAIR

Noul contract prevede achiziția de către Eldrive a mai mult de 300 de stații de încărcare pentru mașini electrice, în valoare de peste cinci milioane de euro, de la MOON Power. Aceste stații vor fi montate pe tot teritoriul României, cu scopul de a crește calitatea și densitatea rețelei de încărcare Eldrive.

„Serviciile de încărcare EV de la Eldrive vor acoperi integral teritoriul țării, în 2024, iar calitatea stațiilor și fiabilitatea lor sunt elemente cheie pentru utilizatori”, a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive în România.

Stațiile comercializate sub marca MOON Power sunt produse de Alpitronic (Italia) și sunt importate în țară de Porsche România.

În doar câteva luni, Eldrive a devenit cel mai mare client MOON Power din România, iar ceea ce a început anul trecut ca un proiect pilot se extinde acum la nivelul întregii țări.

Stațiile vor fi ușor de recunoscut pentru că, mai nou, vin direct din fabrică vopsite în culoarea albastru, specifică Eldrive.

„Porsche România, prin brandul MOON Power, arată cât de importantă a devenit electromobilitatea în grupul nostru auto. Nu numai că avem deja peste 180 de puncte de încărcare instalate la toți distribuitorii noștri de autovehicule, dar alături de companiile puternice care oferă servicii de încărcare în România, cum este Eldrive, aceste stații vor fi peste tot unde au nevoie clienții noștri: în centre comerciale, benzinării, clădiri de birouri și zone rezidențiale”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

Eldrive este un brand al companiei internaționale Eldrive Holding GmbH care operează în România prin societatea eMobility Charging SRL. Compania activează și în Bulgaria și Lituania. În acest moment sunt active peste 1.200 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care aproximativ 400 în România. Aplicația Eldrive România este disponibilă în App Store și Google Play

MOON Power oferă în România, la fel ca în toate țările în care marca este prezentă, servicii și dotări complete pentru mobilitatea electrică. Așadar, MOON Power furnizează stații de încărcare de mare și mică putere (rezidențial), precum și soluții complete pentru acestea. În România, stațiile MOON Power sunt importate de Porsche România.

viewscnt
Afla mai multe despre
eldrive românia
moon power