Tarom introduce miercuri zbor București-Paris și retur, în condiții speciale

Tarom introduce miercuri zbor București-Paris și retur, în condiții speciale
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2020

Transportatorul aerian național Tarom va introduce miercuri zbor București-Paris și retur, iar un bilet dus costă 220 euro, compania precizând că zborurile sunt operate în condiții speciale.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

"Dragi pasageri, la solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre și dinspre Paris, data de călătorie 27 mai, București - Paris, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; Paris - București, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg", arată un anunț al companiei postat pe contul de Facebook.

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze în mai multe categorii, scrie News.ro.

FOTO Cel mai mare update de software de la BMW este disponibil pentru clienții din România. Lista actualizărilor introduse pe modele CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai mare update de software de la BMW este disponibil pentru clienții din România. Lista actualizărilor introduse pe modele

"Dinspre Franța spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J. Dinspre România spre Franța sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni francezi sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020)", a informat compania.

De asemenea, înainte de efectuarea zborului pasagerii sunt rugați să respecte condițiile de călătorie speciale publicate pe site.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul companiei, prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom.

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

De asemenea, compania va introduce pe 28 mai următoarele zboruri spre și dinspre Spania: București - Madrid - București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; București - Barcelona - București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Pe 31 mai, va fi zbor București - Madrid - București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; București - Barcelona - București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

"Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze în următoarele categorii: Dinspre Spania spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J. Dinspre România spre Spania sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni spanioli sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi (green lanes), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020)", mai arată Tarom.

Și pe 26 mai și 28 mai compania Tarom a inclus și alte zboruri: București - Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; Bruxelles - București, tarif 257 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile Bruxelles - București vor avea escală la Amsterdam.

Zborul București - Amsterdam, la tarif 289 euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; zborul Amsterdam - București, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile București - Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.

Și aceste zboruri sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze în următoarele categorii: dinspre Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre Bruxelles și Amsterdam sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020).

Toate aceste bilete pot fi achiziționate de pe site-ul companiei, prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucuresti-paris