CEZ România își întărește echipa de management

CEZ România își întărește echipa de management
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2022

Grupul ceh CEZ, care și-a vândut anul trecut principalele active către autralienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets (”MIRA”) pentru aproximativ un miliard de euro, operațiune anunțată în exclusivitate de Profit.ro ca fiind pregătită, l-a numit pe Dragoș Bărbulescu în poziția de CFO și Membru al Directoratului în cadrul CEZ România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Dragoș Bărbulescu va coordona operațiunile financiare, de controlling, trezorerie, finanțare corporativă și raportare a rezultatelor financiare, în calitate de CFO al CEZ România. Ca Membru al Directoratului, el va contribui la toate proiectele și deciziile strategice din cadrul companiei.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Recent, CEZ România a anunțat că își închide una din cele două companii pe care nu le-a transferat grupului australian, CEZ Trade România SRL, însă susține că va rămâne activ pe piața de energie autohtonă, conform informațiilor Profit.ro.

CEZ, a.s. este activă în prezent pe 10 piețe de energie din Europa: cele din Cehia, Slovacia, Franța, Germania, Polonia, Ungaria, Austria, Olanda, Marea Britanie și Grecia.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

La finalul lunii martie 2021, grupul ceh CEZ și Macquarie Infrastructure and Real Assets au anunțat finalizarea tranzacției prin care fondul de investiții australian a preluat 7 din cele 9 companii pe care CEZ le deținea în România: Distribuție Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development și TMK Hydroenergy Power.

Procesul de vânzare a început încă din prima parte a anului 2019, Profit.ro anunțând la acea vreme în exclusivitate că grupul ceh CEZ intenționează să-și vândă întreg business-ul din România, atât cel de distribuție și furnizare, concentrat în Oltenia, cât și cel de producție de energie, concentrat în Dobrogea.

viewscnt
Afla mai multe despre
cez
cehia
trade
închidere