10 milioane lei de pe bursă la vreme de coronavirus pentru Ministerul Sănătății

10 milioane lei de pe bursă la vreme de coronavirus pentru Ministerul Sănătății

Sursa foto: Elena Molodavkina/ dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 10 apr 2020

Acționarii Antibiotice au aprobat distribuirea unui dividend cu randament net de 5%. Cei mai mulți bani vor merge către Ministerul Sănătății, care deține pachetul majoritar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor  Antibiotice Iași (ATB) a aprobat propunerea pentru distribuirea unor dividende în valoare însumată de 20,06 milioane lei, reprezentând cu puțin sub o treime din profitul net de 30,82 milioane lei obținut anul trecut.

Suma de 10,63 milioane lei va pleca spre Ministerul Sănătății, care este acționar majoritar cu o deținere de 53,02% din titluri, în timp ce 9,42 milioane lei vor reveni investitorilor de portofoliu, compania fiind listată la Bursa de Valori București.

Ghiseul.ro va putea fi folosit și de firme și PFA. Vor putea fi plătite de la taxe și impozite până la amenzi CITEȘTE ȘI Ghiseul.ro va putea fi folosit și de firme și PFA. Vor putea fi plătite de la taxe și impozite până la amenzi

Dividendul brut aprobat cu dată a plății 21 septembrie este de 0,029879738 lei/acțiune și raportat la prețul închiderii de ieri, de 0,5300 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 5,36%.

viewscnt
Afla mai multe despre
antibiotice
ministerul sanatatii
bvb
bursa
dividende