Meta testează noi funcții de AI în Instagram și WhatsApp

Meta testează noi funcții de AI în Instagram și WhatsApp
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 apr 2024

Meta continuă să lucreze la funcții de inteligență artificială pentru produsele sale și a început să testeze o funcție de căutare bazată pe AI pentru Instagram și un chatbot pentru WhatsApp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cel mai recent experiment care vizează Instagram, Meta a integrat AI-ul companiei în funcția de căutare a rețelei sociale. Acesta poate fi folosit atât pentru conversații, cât și pentru descoperirea conținutului.

În modul chatbot, Meta AI întâmpină utilizatorii cu o interfață ce pare copiată de la Perplexity AI, care sugerează utilizatorilor o serie de comenzi.

A fost lansată prima versiune publică de Android 15 CITEȘTE ȘI A fost lansată prima versiune publică de Android 15

Pentru descoperirea conținutului, utilizatorii pot folosi descrieri în limbaj natural, precum „imagini cu apusul la mare”.

În același timp, Meta a început să testeze integrarea unui chatbot în WhatsApp, care poate fi folosit pentru conversații, la fel care orice alt chatbot.

Compania pare să testeze mai multe abordări. Unora dintre utilizatori le apare chatbot-ul în bara de căutare, în vreme ce alții au acces la un nou buton dedicat chatbot-ului.

Ambele sunt, deocamdată, doar teste activate doar pentru un număr limitat de utilizatori și nu se știe exact când și sub ce formă vor fi lansate oficial.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
ai
chatbot
instagram
whatsapp