Reddit țintește o evaluare de 6,5 miliarde de dolari la IPO, peste suma vehiculată anterior

Reddit țintește o evaluare de 6,5 miliarde de dolari la IPO, peste suma vehiculată anterior
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 mar 2024
Reddit își propune să strângă până la 748 de milioane de dolari în cadrul viitoarei sale oferte publice inițiale, potrivit unui document depus luni la SEC. Compania de social media țintește o evaluare de până la 6,5 miliarde de dolari, peste suma vehiculată anterior, de 5 miliarde de dolari.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Compania intenționează să vândă aproximativ 22 de milioane de acțiuni, al un preț cuprins între 31 și 34 de dolari pe acțiune.
În război cu Facebook, Donald Trump vrea să protejeze TikTok în Statele Unite ale Americii. În precedentul mandat, voia să-l interzică CITEȘTE ȘI În război cu Facebook, Donald Trump vrea să protejeze TikTok în Statele Unite ale Americii. În precedentul mandat, voia să-l interzică

Investitorii urmăresc îndeaproape IPO-ul Reddit, care va fi prima listare majoră a unei companii tehnologice din acest an și primul IPO în domeniul social media de când Pinterest a devenit publică, în 2019.

 
Reddit a pus deoparte aproximativ 1,76 milioane de acțiuni pentru anumiți utilizatori și moderatori, cunoscuți sub numele de Redditori, care doresc să participe la IPO și care și-au creat conturile de utilizator înainte de 1 ianuarie. Acești Redditori vor putea să cumpere aceste acțiuni și apoi să le vândă atunci când Reddit va deveni publică, deoarece nu vor fi supuși limitărilor standard, care, de obicei, împiedică investitorii să vândă acțiuni timp de șase luni după IPO.
 
Platforma a înregistrat, anul trecut, venituri în creștere și o pierdere în scădere semnificativă. În ultimul trimestru, compania a reușit chiar să treacă pe profit.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
listare
ipo
social media
listari