Threads testează o facilitate inspirată de la X/Twitter

Threads testează o facilitate inspirată de la X/Twitter
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2024

Noua rețea socială Meta lucrează la o listă cu cele mai importante subiecte ale zilei, similară facilității Trening oferită de mulți deni de Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Zuckerberg, șeful Meta, a anunțat că Threads a început să testeze o facilitate prin care rețeaua socială afișează cele mai importante subiecte ale ultimelor ore.

Dacă sună cunoscut, asta este pentru că Twitter are o astfel de facilitate de foarte mult timp, iar Threads practic copiază ideea.

Google Maps primește suportul inteligenței artificiale generative CITEȘTE ȘI Google Maps primește suportul inteligenței artificiale generative

Lista de subiecte va apărea în pagina de căutare, la secțiunea For You Feed și va permite utilizatorilor să navigheze printre postările care aparțin unui anumit subiect.

Compania spune că folosește AI-ul pentru a determina cele mai importante subiecte și ia în calcul, printre altele, câți oameni vorbesc despre un anumit subiect și câte persoane interacționează cu postările respective.

De asemenea, Meta promite că secțiunea are aportul moderatorilor săi, care se vor asigura că postările afișate aici respectă regulile de utilizare și nu reprezintă conținut înșelător ori duplicat.

Deocamdată, ca parte a testului, noua facilitate este disponibilă doar în Statele Unite. Mark Zuckerberg spune, însă, că este doar o chestiune de timp până când aceasta să funcționeze și în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
x
twitter