Waze va fi integrat pe mașinile Renault

Waze va fi integrat pe mașinile Renault
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 dec 2022

Producătorul auto francez Renault a anunțat că va integra serviciul Waze în sistemele de infotainment ale propriilor mașini.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Waze va avea o versiune specială dedicată mașinilor Renault, care va face posibilă folosirea popularului serviciu de ghidare auto direct prin intermediul sistemului de infotainment.

Vor beneficia de această soluție mașinile companiei care dispun de integrarea Google, începând cu modelele Austral Hybrid și Megane E-Tech EV.

Apple vrea să mute o parte din producția de iPad în India CITEȘTE ȘI Apple vrea să mute o parte din producția de iPad în India

Facilitățile serviciului vor fi aceleași ca și pe telefoane, singura mare diferență fiind că este eliminată nevoia folosirii telefonului, deoarece navigarea va fi disponibilă pe ecranul sistemului de infotainment.

Renault suportă deja atât CarPlay și Android Auto în mod wireless, ceea ce face ca nici folosirea smartphone-ului în mașină să nu fie deloc complicată.

De cealaltă parte, Waze, care este extrem de popular în Franța și România, vrea să realizeze înțelegeri similare și cu alți producători auto, pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori.

Serviciul este monetizat prin reclamele relevante geografic, ce sunt afișate atunci când mașina nu se află în mișcare.

viewscnt
Afla mai multe despre
waze
mașini
renault
ghidate
auto