Posturile Digi Sport 1 și Digi Sport 2 au intrat în măsurătorile de audiență

Posturile Digi Sport 1 și Digi Sport 2 au intrat în măsurătorile de audiență
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2015

Conducerea RCS&RDS a decis ca posturile Digi Sport 1 și Digi Sport 2 să intre în măsurătorile de audiență începând cu 12 octombrie. Cele două posturi se alătură astfel canalului de știri Digi 24, aflat deja în măsurători, scrie Pagina de Media.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Digi Sport a mai fost măsurat până la 31 decembrie 2011, când compania RCS&RDS a decis să retragă canalul din sistemul de contorizare a audienței.

RCS&RDS deține patru televiziuni de sport Digi Sport 1, 2, 3 și 4. Digi Sport 4, ultimul canal de sport lansat, emite din 1 octombrie 2015 și este disponibil atât în grila de cablu analogic cât și în grila de televiziune prin satelit.

Printre evenimentele sportive transmise de canalele Digi Sport se află Liga 1, Serie A (campionatul de fotbal din Italia), Primera Division (campionatul de fotbal din Spania), Cupa României, Cupa Ligii României, turnee de tenis ATP și WTA, campionatele naționale de handbal, baschet și volei (masculin și feminin), dar și competiții auto și moto.

Operatorul RCS&RDS și-a dezvoltat o rețea de televiziuni proprii, compania având în portofiul televiziunea de știri Digi 24 HD, televiziunea de filme Digi Film, televiziunile de filme documentare Digi Animal World, Digi Life și Digi World, dar și posturile de muzică UTV, Music Channel și H!T Music Channel.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi sport
rcs rds
audienta