Media&Advertising/CSR

IMapp, concursul internațional de 3D video mapping, în Piața Constituției. Programul evenimentului

IMapp, concursul internațional de 3D video mapping, în Piața Constituției. Programul evenimentului

ieri, 15:52

Evenimentul iMapp Bucharest - Winners League, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART, se desfășoară sâmbătă, în Piața Constituției.

 • Serviciul de streaming Prime Video va afișa reclame
  Serviciul de streaming Prime Video va afișa reclame
  vineri, 16:02

  De anul viitor, abonații serviciului Prime Video vor avea parte de pauze pentru publicitate, dacă nu aleg să plătească în plus pentru o experiență fără reclame.

 • Magnatul media Rupert Murdoch se retrage de la conducerea imperiului său
  Magnatul media Rupert Murdoch se retrage de la conducerea imperiului său
  joi, 20:10

  Magnatul Rupert Murdoch va transmite conducerea imperiului său media fiului său, Lachlan. Corporația sa Fox și News Corp controlează o mare parte din mass-media din întreaga lume, inclusiv Wall Street Journal și The Times, transmite BBC.

 • O companie din Franța înlocuiește peste 200 de angajați cu inteligența artificială
  O companie din Franța înlocuiește peste 200 de angajați cu inteligența artificială
  luni, 08:44

  „Este impresionant și într-adevăr foarte violent”, declară un sindicalist la RTL. Grupul internațional Onclusive, specializat în monitorizarea presei și în conceperea de reviste de presă, a anunțat că va renunța la peste 200 de angajați în decurs de câteva luni. Aceștia vor fi înlocuiți de inteligența artificială. Acesta este primul plan de disponibilizare de o asemenea amploare din motive legate de dezvoltarea inteligenței artificiale, transmite boursorama.com.

 • Magnatul media Byron Allen a făcut o ofertă de 10 miliarde de dolari pentru a cumpăra rețeaua de televiziune ABC și alte active de la Walt Disney
  Magnatul media Byron Allen a făcut o ofertă de 10 miliarde de dolari pentru a cumpăra rețeaua de televiziune ABC și alte active de la Walt Disney
  17 sep 2023

  Magnatul media Byron Allen a făcut o ofertă de 10 miliarde de dolari pentru a cumpăra rețeaua de televiziune ABC și alte active de la Walt Disney, inclusiv canalele de cablu FX și National Geographic, potrivit unui purtător de cuvânt al lui Allen, transmite Reuters.

 • WhatsApp: Nu vrem să afișăm reclame
  WhatsApp: Nu vrem să afișăm reclame
  15 sep 2023

  După ce Financial Times a publicat o știre conform căreia WhatsApp ia în calcul introducerea reclamelor, compania a ieșit public să nege informația.

 • PSD și-a prelungit contractul cu consultanții politici americani la preț redus
  PSD și-a prelungit contractul cu consultanții politici americani la preț redus
  12 sep 2023

  Partidul Social Democrat (PSD) și-a prelungit de la 1 septembrie, pe încă un an, contractul de consultanță politică, în afaceri publice și în relațiile cu presa încheiat inițial toamna trecută cu firma americană de profil Chartwell Strategy Group, relevă date analizate de Profit.ro.

 • Prima TV, lider de audiență cu meciul de fotbal România-Israel
  Prima TV, lider de audiență cu meciul de fotbal România-Israel
  10 sep 2023

  Un egal obținut cu ceva emoții pe final de meci, care însă a ținut peste 2 milioane de români în fața micului ecran (cel puțin un minut). Evoluția lui Alibec, Stanciu și a tricolorilor a plasat Prima TV pe primul loc în audiențe. Televiziunea din portofoliul Clever Media a difuzat sâmbătă seara partida România-Israel care a fost cel mai urmărit program al serii de sâmbătă în România. Egalul tricolorilor a fost cel mai urmărit program de televiziune pe intervalul de difuzare atât la nivel urban cât și național.

 • X afișează reclame nemarcate
  X afișează reclame nemarcate
  9 sep 2023

  Platforma socială X, cunoscută până nu demult drept Twitter, afișează, dintr-un motiv încă neelucidat, reclame care nu sunt marcate ca atare, ce trec drept postări obișnuite.

 • Blocarea știrilor în Canada nu a afectat traficul Facebook
  Blocarea știrilor în Canada nu a afectat traficul Facebook
  4 sep 2023

  Traficul Facebook a rămas la același nivel după ce a decis să blocheze afișarea știrilor în Canada, ceea ce pare să dea dreptate companiei americane, care spunea că știrile au o valoare redusă pentru platforma de socializare.