NEPI Rockcastle și-a vândut depozitul din Otopeni turcilor de la Süvari

NEPI Rockcastle și-a vândut depozitul din Otopeni turcilor de la Süvari

Foto NEPI

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 7 mar 2024

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, și-a vândut depozitul din Otopeni unei firme controlate de reprezentanții rețelei de magazine de pe piața locală a lanțului turc Süvari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Grupul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor, dezvoltator și proprietar de centre comerciale din Europa Centrala și de Est, confirmă vânzarea societății Otopeni Warehouse and Logistics SRL către River Property SRL, în ianuarie 2024. Otopeni Warehouse and Logistics SRL deține o clădire cu o suprafață net închiriabilă de 4.801 mp, din care 3.227 mp depozit logistic și 1.574 mp birouri, și terenul aferent cu o suprafață de 14.807 mp, localizate în Otopeni, Ilfov.  Valoarea de vânzare a proprietății a fost de 5.750.000 euro.  
 
Strategia NEPI Rockcastle este de a dezvolta și administra centre comerciale în Europa Centrală și de Est, iar proprietatea menționată nu făcea parte din portofoliul strategic de dezvoltare al grupului”, au transmis, la solicitarea Profit.ro, reprezentanții NEPI Rockcastle. 

Süvari a deschis primul magazin în Turcia în 1997, iar în același an a început deschiderea de magazine și pe piața externǎ.

Astăzi are peste 160 de magazine în 9 țǎri.

EXCLUSIV Portland Trust, susținut de un gigant de pe Wall Street, intră pe piața centrelor de date și pregătește „cea mai importantă locație fizică dedicată unor astfel de servicii“ din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Portland Trust, susținut de un gigant de pe Wall Street, intră pe piața centrelor de date și pregătește „cea mai importantă locație fizică dedicată unor astfel de servicii“ din România

Depo­zitul din Otopeni a fost în portofoliul NEPI din 2010, având drept chiriaș opera­to­rul de logistică De­lamode și UPS Romania.

NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

În România, compania deține 25 de centre comerciale, printre care: București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu Mureș) si Ploiești (Ploiești Shopping City).

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
promenada craiova