Societe Generale European Business Services închiriază peste 10.000 mp de birouri în complexul Campus 6 din București, lângă Microsoft și Apple

Societe Generale European Business Services închiriază peste 10.000 mp de birouri în complexul Campus 6 din București, lângă Microsoft și Apple
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 nov 2019

Centrul de servicii Societe Generale European Business Services din București, parte a grupului bancar francez Societe Generale, a închiriat peste 10.000 de metri pătrați de spații de birouri în complexul Campus 6 dezvoltat de Skanska în zona de centru-vest a Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societe Generale European Business Services a semnat un contract de închiriere pentru 10.500 de metri pătrați de birouri în clădirea Campus 6.3 a complexului dezvoltat de Skanska, care ajunge astfel la un grad de ocupare de 91%, cu circa un an înainte ca lucrările să fie finalizate.

Pe lângă spațiile de birouri, centrul de servicii al Societe Generale a închiriat și 57 de locuri de parcare în complex. Compania, cu sediul în parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, va lua în folosință noile birouri în ultimul trimestru al anului viitor.

EXCLUSIV Cei mai mari hotelieri din sudul litoralului construiesc la Neptun cel mai mare parc acvatic din România și unul dintre cele mai mari din Europa CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cei mai mari hotelieri din sudul litoralului construiesc la Neptun cel mai mare parc acvatic din România și unul dintre cele mai mari din Europa

Skanska a început construcția clădirilor 6.2 și 6.3 din complexul de birouri Campus 6 în decembrie anul trecut, lucrările fiind estimate să se încheie în trimestrul al treilea din 2020.

Cele două clădiri vor oferi o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.800 și respectiv 17.800 metri pătrați, fiecare având 11 etaje supraterane și o parcare pe două niveluri în subteran.

În total, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri de birouri, cu o suprafață închiriabilă totaă de peste 81.000 metri pătrați.

Printre viitorii chiriași ai complexului se numără Microsoft România, care anul trecut a semnat pentru 23.000 de metri pătrați de spații de birouri și 500 de locuri de parcare, cea mai mare tranzacție pe piața închirierilor imobiliare din 2018.

De asemenea, Profit.ro a anunțat recent că și gigantul american Apple și-a fixat sediul din România în clădirea de birouri Campus 6.1.

Fondat în 2011, centrul de servicii Societe Generale European Business Services are în prezent peste 1.400 de angajați. Compania oferă servicii profesionale în diverse domenii de activitate pentru entitățile grupului Societe Generale din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
societe generale european business services
campus 6
skanska
complex birouri politehnica
chiriasi
contract inchiriere