Skanska lansează construcția fazei a doua a proiectului Campus 6, o investiție de peste 76 milioane de euro

Skanska lansează construcția fazei a doua a proiectului Campus 6, o investiție de peste 76 milioane de euro
scris 19 dec 2018

Dezvoltatorul imobiliar Skanska România a anunțat, miercuri, că va face o investiție de 76,13 milioane de euro în începerea construcției Campus 6.2 și Campus 6.3, clădirile ce fac parte din cea de-a doua fază a complexului de birouri Campus 6, localizat în zona de Centru-Vest a Bucureștiului. Finalizarea execuției este estimată pentru trimestrul al treilea al anului 2020.

Cele două clădiri vor oferi o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.800 și respectiv 17.800 mp, fiecare având 11 etaje supraterane și o parcare pe două niveluri în subteran. Cele două clădiri oferă în premieră în România propria pistă de alergare, amenajată pe acoperiș, potrivit companiei.

”Utilizatorii Campus 6 vor avea un all-in-one Building App cu module adaptabile în funcție de nevoile fiecărui chiriaș, în completarea Recepției Virtuale care digitalizează accesul în clădire. Aplicația, care va cuprinde servicii de car & bike sharing, drop by box și food delivery, le va facilita utilizatorilor raportarea cu mai multă ușurință a problemele din spațiu către responsabilii cu mentenanța clădirii precum și în găsirea facilităților și a evenimentelor care se întâmplă în zonă”, se arată în comunicat.

Facilități în construcții: Angajatorii - scutiți 10 ani de la plata contribuțiilor sociale, contribuțiile sociale ale angajaților - diminuate cu 3,75% CITEȘTE ȘI Facilități în construcții: Angajatorii - scutiți 10 ani de la plata contribuțiilor sociale, contribuțiile sociale ale angajaților - diminuate cu 3,75%

Proiectul include grădini urbane cu o suprafață de 7.000 mp, care incorporează mobilier cu prize electrice și acces la Wi-Fi. În plus, există sisteme HVAC (de încălzire, ventilație și aer condiționat) și de monitorizare și control a calității apei, scrie News.ro.

Construcțiile sunt înregistrate pentru obținerea certificării WELL, un standard pentru clădiri axat pe îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, prin atributele mediului construit. WELL vine în completarea certificării LEED, care are la bază soluții de sustenabilitate ce se reflectă în eficiența clădirii. Campus 6.2 și 6.3 se califică pentru certificarea LEED la nivel Gold, potrivit companiei.

Complexul Campus 6 va cuprinde la finalizare patru clădiri de birouri, totalizând o suprafață închiriabilă de peste 81.000 mp. Definitivarea construcției clădirilor Campus 6.2 și 6.3 este planificată pentru treimestrul al treilea al anului 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
skanska
campus 6