Afacerile Atu Tech urcă. Compania alocă 1 milion de euro pentru investiții

Afacerile Atu Tech urcă.  Compania alocă 1 milion de euro pentru investiții

Sorin Felea, director Atu Tech

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2021

Atu Tech, magazin online de sisteme de securitate, a înregistrat în 2020 vânzări de aproximativ 58 de milioane de lei (12 milioane de euro), mai mari cu 35% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania alocă 1 milion de euro, anul acesta, pentru a susține dezvoltarea business-ului. Compania continuă, astfel, planul de investiții început anul trecut, când a alocat  peste 2 milioane de euro, ca parte a unei strategii investiționale de 2 ani, menită să ducă business-ul la un alt nivel.

Interesul consumatorilor pentru vin românesc a crescut, producătorii așteaptă și un semn de la stat. “Autoritățile să realizeze că putem apărea și noi pe harta vinurilor mondiale pentru că avem cu ce, avem cu cine.” CITEȘTE ȘI Interesul consumatorilor pentru vin românesc a crescut, producătorii așteaptă și un semn de la stat. “Autoritățile să realizeze că putem apărea și noi pe harta vinurilor mondiale pentru că avem cu ce, avem cu cine.”

Astfel, în 2021, compania va continua investițiile în noul sediu logistic și în dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru. 

O categorie care va atrage un buget de investiții dedicat o constituie echipamentele SAFER, brand propriu Atu Tech, sub care sunt comercializate echipamente de securitate și accesorii, de control acces, camere termale și produse de monitorizare a temperaturii, la o calitate premium și cu un preț accesibil. SAFER generează, în prezent, 20% din vânzările totale ale companiei.

„În 2021, cele mai căutate produse vor rămâne sistemele de supraveghere video. Apoi, alte două categorii de produse căutate sunt sistemele de alarmă și automatizările de porți. Actualmente, trendul de sisteme de alarmă wireless și ușor de utilizat este unul ascendent, deoarece au devenit mult mai accesibile atât ca preț, cât și ca ușurință în instalare și utilizare. Cu noua generație de sisteme rezidențiale de alarmă wireless, nu e nevoie decât de câteva cunoștințe de bază de operare a unei aplicații mobile pentru a instala cu succes un sistem de alarmă”, a spus Sorin Felea, director Atu Tech. 

Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
atu tech
sisteme de securitate