Cea mai mare fabrică de lapte din Dâmbovița își reia producția mult mai devreme. Simultan scoate la vânzare active aferente fabricii

Cea mai mare fabrică de lapte din Dâmbovița își reia producția mult mai devreme. Simultan scoate la vânzare active aferente fabricii
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 18 mar 2024

Producătorul de lapte și brânză Lactate Natura, controlat de SIF Oltenia, își reia producția mai devreme, chiar de astăzi, după ce în urmă cu un an a suspendat-o pentru trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
McDonald’s își crește profitul. Compania anunță strategia: Burgeri mai mari! CITEȘTE ȘI McDonald’s își crește profitul. Compania anunță strategia: Burgeri mai mari!

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În același timp, compania scoate la vânzare, prin licitație competitivă, deschisă, cu strigare, la un preț de pornire de 9,5 milioane lei, un teren, clădiri și bunuri mobile, utilaje specifice unei fabrici de lactate. 

Terenul este în suprafață totală de 8.288,64 mp, având edificate 7 corpuri de clădire, cu suprafața construită la sol de 3.270 mp. 

Lactate Natura a fost lansată în 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Întreprinderi de Industrializare a Laptelui Dâmbovița, fiind cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui din județul Dâmbovița și având, cumulat, o tradiție de peste 50 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
lapte
dambovita