Exporturile de whiskey ale SUA afectate de tarifele vamale

Exporturile de whiskey ale SUA afectate de tarifele vamale
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2019

Exporturile de whiskey ale SUA s-au prăbușit în a doua jumătate a anului trecut, fiind afectate de tarifele vamale mai mari introduse de partenerii comerciali ai SUA, în replică la decizia președintelui Donald Trump de a aplica tarife suplimentare pentru importurile de oțel și aluminiu, a anunțat joi o organizație patronală, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Canada, China, Mexicul și Uniunea Europeană au introdus la mijlocul anului trecut tarife vamale variind între 10% și 25% pentru whiskey-ul și bourbon-ul din SUA. Astfel, exporturile de whiskey ale SUA au scăzut cu 11% în a doua jumătate a anului trecut comparativ cu perioada similară a lui 2017, după ce în primul semestru au crescut cu 28%, a anunțat The Distilled Spirits Council, consiliul asociației patronale din industria băuturilor spirtoase din SUA, scrie Agerpres.

STUDIU Piața de eCommerce din România ar putea crește anul acesta cu aproximativ 30%. Top 5 tendințe ale industriei CITEȘTE ȘI STUDIU Piața de eCommerce din România ar putea crește anul acesta cu aproximativ 30%. Top 5 tendințe ale industriei

Pe ansamblul anului 2018, exporturile de whiskey ale SUA au crescut cu 5,1% până la 1,18 miliarde dolari, însă este vorba de o încetinire semnificativă față de avansul de 16% înregistrat în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
whiskey
exporturi
sua