NEPI deschide pe 1 decembrie centrul comercial din Piatra-Neamț, care include un hipermarket Carrefour

NEPI deschide pe 1 decembrie centrul comercial din Piatra-Neamț, care include un hipermarket Carrefour
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 17 nov 2016

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investment (NEPI) va deschide pe 1 decembrie centrul comercial Shopping City Piatra-Neamț, a cărui ancoră este un hipermarket Carrefour de 7.500 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Mall-ul are o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați în Piatra Neamț, oraș care are 86.000 locuitori, iar 245.000 de persoane locuiesc la maxim 45 de minute de mers cu mașina de centrul comercial.

”Piatra-Neamț reprezintă, fără îndoială, unul dintre principalele puncte de atracție turistică din regiunea Moldovei, mai mult decât atât, este o zonă cu potențial, aflată în plină dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra-Neamț ne dorim să venim în întâmpinarea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor, printr-un mix de branduri internaționale și locale care să le acopere toate nevoile în materie de shopping și servicii”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Shopping City Piatra-Neamț cuprinde branduri precum New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul,  Kendra, Beauty Mania sau DM, urmând ca alte câteva destinații să fie deschise în umătoarele trei luni, inclusiv magazinul H&M.

NEPI începe în 2017 construcția unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea și extinde mallurile din Sibiu și Galați CITEȘTE ȘI NEPI începe în 2017 construcția unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea și extinde mallurile din Sibiu și Galați

Primul hipermarket Carrefour din regiune are circa 330 de angajați și va cuprinde o gamă de peste 50.000 de articole.

”Prin deschiderea noului hipermarket Carrefour, continuăm colaborarea noastră de succes cu NEPI, totodată aducându-le locuitorilor din Piatra-Neamț o gamă de produse care acoperă toate preocupările și activitățile zilnice, dar și produse locale, din zona Neamțului”, adaugă Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Noul centru comercial aduce în premieră și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, ce va fi inaugurat în a doua parte a lunii decembrie și va fi dotat cu șase săli.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, Shopping City Sibiu, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia și Slovacia. NEPI deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în București, City Business Centre în Timișoara și The Office în Cluj.

În România, Grupul Carrefour numără 283 de magazine dintre care 31 hipermarketuri 'Carrefour', 112 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.
 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
carrefour
piatra-neamț