Unvinpezi.ro lansează Târgul de Crăciun Vinometru cu reduceri și transport gratuit la pachete cu 6 sticle de vin

Unvinpezi.ro lansează Târgul de Crăciun Vinometru cu reduceri și transport gratuit la pachete cu 6 sticle de vin
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 nov 2022

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansează Târgul de Crăciun Vinometru cu zeci de pachete avantajoase de vinuri atent alese de o echipă de 15 experți. Pachetele conțin 6 sticle din același vin și au prețuri imbatabile pentru piața din România, oferta cu până la 20% reducere fiind disponibilă în limita stocului disponibil. În plus, utilizatorii beneficiază de transport gratuit oriunde în țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La târg participă vinuri din cele mai importante țări producătoare de vin din toată lumea, toate fiind vinuri apreciate și chiar premiate la nivel internațional. Peste jumătate dintre etichete sunt vinuri autohtone de calitate premium, campania făcând parte dintr-o acțiune amplă a platformei Unvinpezi.ro de susținere a cramelor românești.

Utilizatorii pot comanda pachetele preferate în perioada 29 noiembrie - 16 decembrie, acestea urmând să ajungă la ei la timp pentru sărbătorile de iarnă, până pe 22 decembrie.

Membrii Clubului Unvinpezi.ro beneficiază de o extra-reducere de 10% la toate pachetele de vinuri din cadrul Târgului de Crăciun Vinometru, pe lângă toate celelalte beneficii exclusiviste, cel mai important fiind pachetul cu 4 sticle de vin premium cadou la plata anuală, la alegere dintre cele 5 opțiuni disponibile. Mai multe detalii despre Clubul Unvinpezi.ro sunt disponibile aici.

Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 15 experți, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

În luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducând sub aceeași umbrelă 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro și Vinometru.ro. Noua platformă aduce o experiență de navigare îmbunătățită pentru utilizatori și mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:

În fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare către colaboratorii pasionați de vin peste 500 de etichete și listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionați, toți cu experiență vastă în înțelegerea vinului, a sutelor de stiluri și tehnici de vinificare, a terroir-urilor, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 11.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin