Grecia va primi turiști din România începând din 15 iunie, fără măsuri de carantină

Grecia va primi turiști din România începând din 15 iunie, fără măsuri de carantină
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2020

Grecia va primi turiști din România, Bulgaria și statele UE cu un profil epidemiologic similar cu cel al Greciei, începând din 15 iunie, fără niciun fel de măsuri de carantină, informează un comunicat de presă al Ambasadei Greciei în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit sursei citate, restaurantele și cafenele din Grecia au fost redeschise încă din 25 mai, cu păstrarea distanței sociale prin rearanjarea locurilor. Începând din 1 iunie vor fi redeschise și camping-urile și hotelurile, urmate din 15 iunie de toate spațiile de cazare a turiștilor, scrie Agerpres.

ANAT: Dacă statul nu sprijină mai mult agențiile de turism, va fi foarte dificil să se mențină în activitate CITEȘTE ȘI ANAT: Dacă statul nu sprijină mai mult agențiile de turism, va fi foarte dificil să se mențină în activitate

De asemenea, până la finele lunii iunie, zborurile spre Grecia vor ateriza numai la aeroporturile din Atena și Salonic. Începând din 1 iulie, zborurile din străinatate vor fi reluate pe toate aeroporturile din Grecia.

Ambasada subliniază că protocoalele sanitare se aplică pentru toate hotelurile din Grecia, care vor fi obligate să aibă un doctor la dispoziție care va acționa în funcție de instrucțiunile primite de la organizațiile de sănătate publică. De asemenea, personalul va avea echipamente de protecție și va fi supus scanării termice. Numai piscinele exterioare vor fi autorizate să opereze. De asemenea, vor fi urmate regulile de distanțare socială pe plajele din Grecia.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
turisti romani