Startup-ul Epic Visits, parteneriat cu Edenred România

Startup-ul Epic Visits, parteneriat cu Edenred România
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2023

Platforma de călătorii Epicvisits.com a încheiat un parteneriat cu Edenred România, liderul pieței de beneficii extrasalariale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, din această lună, angajații care beneficiază de vouchere de vacanță Edenred, vor avea posibilitatea de a rezerva și plăti online cazări din România.  

Epicvisits.com selectează unități de cazare de top din România, având criterii precum designul, amplasarea, povestea, experiențele oferite sau calitatea review-urilor.

SURPRIZĂ FOTO KFC intră în benzinăriile Rompetrol CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ FOTO KFC intră în benzinăriile Rompetrol

"Parteneriatul încheiat cu Edenred România este un pas important pentru îndeplinirea misiunii de a democratiza accesul la turismul epic. Voucherele de vacanță se află printre cele mai iubite beneficii extrasalariale și ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm o infrastructură digitală inovatoare care încurajează explorarea", a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epicvisits.com.

Epicvisits.com a fost listat și în platforma Benefit by Edenred, astfel că angajații ce au acces în plaformă pot găsi vouchere cadou ce pot fi folosite pentru rezervarea de cazări sau experiențe. În curând, utilizatorii Benefit by Edenred vor avea posibilitatea de a-și rezerva vacanța direct din platformă.

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu.

În vara anului 2021, start-up-ul a obținut o finanțare pre-seed de 150.000 euro prin platforma de investiții SeedBlink, printre investitorii care s-au alăturat proiectului numărându-se Dragoș Anastasiu (Touring Eurolines), Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing) și Felix Tătaru (GMP Group).

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred românia
epic visits