TAROM introduce zboruri directe Iași-Constanța

TAROM introduce zboruri directe Iași-Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iul 2020

Compania TAROM va introduce începând cu 24 iulie zboruri directe Iași-Constanța, astfel că ieșenii vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia operatorului aerian a fost luată în urma unui sondaj online efectuat de TAROM, 90 la sută din cele 11.000 de persoane participante susținând introducerea zborului, potrivit News.ro.

Compania TAROM a anunțat sâmbătă seară pe Facebook că începând cu 24 iulie va opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. Vor fi două zboruri pe săptămână, vineri și duminică.

“În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600. Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc“, arată reprezentanții companiei TAROM.

În urmă cu câteva săptămâni, TAROM a anunțat că românii din vestul țării vor putea ajunge pe litoral cu avionul. Astfel, începând cu 23 iulie vor fi introduce cursele aeriene Timișoara – Constanța – Timișoara; Oradea – Constanța - Oradea; Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
zboruri
litoral
iasi
constanta