VIDEO Imagini cu gadgeturile pe care Samsung le va prezenta în august au apărut pe internet

VIDEO Imagini cu gadgeturile pe care Samsung le va prezenta în august au apărut pe internet
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2021

Smartphone-urile, ceasurile și căștile pe care Samsung le va prezenta în cadrul unui eveniment anunțat pentru luna august încep să-și piardă din mister, pe măsură ce din ce în ce mai multe informații și imagini legate de acestea apar online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Evan Blass, jurnalist american care reușește an de an să afle informații despre smartphone-urile importante cu Android înainte ca acestea să fie prezentate oficial, a prezentat mai multe materiale în care pot fi văzute dispozitivele pe care Samsung le va prezenta în cadrul următorului eveniment Unpacked.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În primul rând, pot fi văzute, din toate unghiurile, două smartphone-uri pliabile pe care Samsung le va prezenta în august, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

Alături de acestea apare Samsung Galaxy S21 FE, un smartphone pe format normal, care ar trebui să reprezinte o versiune mid-range bazată cu designul folosit de Galaxy S21.

De asemenea, la fel de bine poate fi admirat și Galaxy Watch 4, primul smartwatch care va rezulta din noul parteneriat dintre Google și Samsung, smartwatch care va folosi sistemul de operare Wear OS, al Google.

În fine, nu mai reprezintă un mister nici căștile Galaxy Buds 2, cu sistem activ de estompare a zgomotului, pe care Samsung le va prezenta luna viitoare.

Toate acestea, plus, probabil, alte produse, vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 11 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartwatch
smartfone
casti