Google anunță un eveniment virtual pentru lansarea Pixel 6

Google anunță un eveniment virtual pentru lansarea Pixel 6
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 oct 2021

În mai puțin de două săptămâni, Google va prezenta Pixel 6, un smartphone care marchează trecerea dispozitivelor mobile dezvoltate de gigantul american la un chipset dezvoltat intern.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 19 octombrie, ora României 20, Google va începe să difuzeze prin streaming evenimentul Pixel Fall, în cadrul căruia va fi prezentată noua serie de flagship-uri a companiei americane, Pixel 6.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Cele două modele care compun seria, Pixel 6 și Pixel 6 Pro, vor fi două smartphone-uri complet reimaginate, spune Google pe Twitter în anunțul privind organizarea evenimentului.

Așa-zisa reimaginare se referă la Tensor, chipset-ul dezvoltat de Google, care va fi folosit pentru prima oară de seria Pixel 6. Cu abilități avansate de inteligență artificială, acesta promite performanță și securitate.

Anumite aspecte legate de Pixel 6 sunt deja cunoscute, prezentate chiar de Google anterior. Se știe că Pixel 6 Pro va avea un ecran QHD+ de 6,7 inch cu 120Hz rată de refresh și că sistemul foto compus din trei camere va realiza un zoom optic 4X.

Pixel 6 va fi mai mic, cu un ecran FHD+ de 6,4 inch și 90Hz rată de refresh. Ecranul acestuia va fi plat, spre deosebire de cel curbat la margini de la versiunea Pro.

Rămân însă destule informații care nu se cunosc despre cele două smartphone-uri, de la preț la capacitatea de memorie și stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 6